• Kontakt oss: 934 10 345
  • Vi er utstiller på vårens hyttemesse på Hellerudsletta rett utenfor Oslo. Hvis du er i området så kom gjerne innom å besøk oss. Vi kommer til å stille ut alle våre produkter med gode messetilbud! Du finner oss på stand 250. Messen holder åpent torsdag 19. april til søndag 22. april. Åpningstider er kl. 12.00 - 19.00 torsdag og fredag og 10.00 - 17.00 lørdag og søndag.

    Vi har 20 st. inngangsbilletter til messen som vi deler ut gratis! Billettene har en verdi på kr. 150,- og er gyldig for en person for en dag. Hvis du vil ha en gratisbillett, så fyll inn skjemaet under. Vi sender ut billetter til de 20 første som melder seg på, så vær rask! http://www.hyttemessen.no/

     

  • Takk for interessen. Vi har hatt stor pågang og har delt ut alle gratis billettene.