• Kontakt oss: 934 10 345
  • Plugg-Inn Solcellepanel

    Vi mener at det er opp til enkeltmennesket å løse klimautfordringen. Derfor ønsker vi å gjøre det mulig for hver og en av oss, til å gi miljøet en hjelpende hånd. Vi har derfor designet og produsert solenergi-pakker som alle kan sette opp selv. Vi introduserer Plugg-inn solcellepanel. Kampen for miljøet er en kamp vi kan og skal vinne, men det krever at alle gjør noe. Det er ikke bare opp til politikere og stater å kjempe for miljøet, vi må alle bidra. Les mer om hva Obama sier om dette i hans tale "We need to act":

  • ... The actions I’ve announced today should send a strong signal to the world that America intends to take bold action to reduce carbon pollution. We will continue to lead by the power of our example, because that’s what the United States of America has always done. ... I am convinced this is the fight America can, and will, lead in the 21st century. And I’m convinced this is a fight that America must lead. But it will require all of us to do our part. ... Understand this is not just a job for politicians. So I'm going to need all of you to educate your classmates, your colleagues, your parents, your friends. Tell them what’s at stake...

    'We Need to Act" - President Obama

  • Mikromiljøvern i praksis

    Vi kaller oss mikromiljøvernere og vi er starten på en bevegelse som tror at ingen kan gjøre alt, man at alle kan gjøre litt for miljøet. Vi er representert over hele Europa fra Longyerbyen i nord til Malaga i syd. Mikromiljøvernerne har allerede produsert over 50 000 kWh ren, fornybar energi og dermed spart miljøet for over 25 tonn CO2. Løsningene er enkle å innstallere og alt du trenger er et sted i solen og en stikkontakt. De kan festes på balkongen, på en vegg, i hagen eller på et tak. Det er enkelt å bli en av oss! Klikk her for å lese mer.